Vaihtoehtoiset kylmäaineet ilmastoinnin jäähdytysjärjestelmien kompressoreihin

 • Alternative refrigerants for A/C Compressors
 • Kylmäaineita koskevien määräysten muuttuessa Danfoss varmistaa, että sen tuoteperheitä voidaan käyttää pienen GWP -arvon kylmäaineilla.
  Yleisimpiä kylmäaineita ovat R134a tai R410A järjestelmän tehosta riippuen. Danfossin ilmastointijärjestelmien valikoima on markkinoiden kattavin, ja 3–350 TR:n osakuormitustehoissa on reilusti valinnanvaraa. Testaamme kompressoreitamme seuraavilla vaihtoehtoisilla kylmäaineilla:

  • Danfossin kiinteänopeuksiset scroll-kompressorit: 
   Uusia R410A-kylmäaineelle soveltuvia IDV-teknologialla varustettuja scroll-kompressoreita DSH ja DCJ testataan parhaillaan suuren tiheyden kylmäaineilla R454B (DR5A), DR55, R32, jotka on tarkoitettu korvaamaan R410A. Nämä kompressorit julkaistaan vuoden 2016 aikana. Näiden vaihtoehtoisten kylmäaineiden GWP-arvot ovat 490–676 eli 68–78 % pienemmät R410A-kylmäaineeseen verrattuna. Ne täyttävät keskimääräisen eurooppalaisen GWP-arvon vaatimukset vuoteen 2030 mennessä. 
  • Danfossin kierrossäädettävät scroll-kompressorit: 
   Kierrossäädettäviä VZH-scroll-kompressoreita voi jatkossa käyttää samoilla vaihtoehtoisilla kylmäaineilla kuin IDV-teknologialla varustettuja Danfossin scroll-kompressoreita. 
  • Danfossin Turbocor-kompressorit: 
   Vuonna 2013 julkaistiin Danfoss Turbocor TG310, joka on erittäin pienen GWP-arvon HFO-1234ze-kylmäaineella toimiva turbokompressori. TG310-kompressori on 3 % tehokkaampi kuin vastaava HFC-134a-kylmäainetta käyttävä Danfoss Turbocor -kompressori. 
   Vuonna 2016 Danfoss laajentaa TG-tuoteperhettä erittäin alhaisen GWP-arvon malleilla, joiden jäähdytysteho yltää 60 tonnista (220 kW) 145 tonniin (500 kW).

   

 • Haluatko lisätietoja?

  Ovatko tuotteemme mielestäsi mielenkiintoisia? Haluatko lisätietoja? Kerro meille mielipiteesi. Lähetä meille sähköpostia. Danfoss-asiantuntija vastaa viestiisi mahdollisimman pian.

   

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun