Tavoitteina turvallisuus, kohtuuhintaisuus ja ympäristö

 • Tavoitteina turvallisuus, kohtuuhintaisuus ja ympäristö
 • ”Kaikki Danfossin järjestelmät ovat yhtä luotettavia ja käyttöturvallisia. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä ja kilpailukykyisiä ratkaisuja niin OEM-valmistajille, asentajille kuin loppukäyttäjillekin”, kertoo Luigi Zamana, joka toimii markkinointijohtajana Danfoss Commercial Compressors -yksikössä. ”Seuraavat ominaisuudet on arvioitava niissä kompressoreissa ja koneikoissa, jotka täyttävät F-kaasujen ja SNAP-kylmäaineiden GWP-arvolle asetetut vaatimukset:

  •Turvallisuus ja käyttövarmuus: tulenarkuus ja kylmäaineen täyttöraja, toiminta, voiteluaineiden reaktiot uusiin kylmäaineisiin.
  •Ympäristö: kompressorin, koneikon ja järjestelmän energiatehokkuus.
  •Kohtuuhintaisuus: sisältää mahdolliset kylmäaineen ja patenttien kustannukset sekä vaikutukset järjestelmän kehitys-, uudelleensuunnittelu-, käyttö- ja ylläpitokustannuksiin”, hän lisää.

  Uudet, pienemmän GWP-arvon määräysten mukaiset ratkaisut otetaan käyttöön vuoden 2018 loppuun mennessä.

  Suuri osa Danfoss-komponenteista on jo yhteensopivia useiden uusien kylmäaineiden kanssa. Kehitämme muita komponentteja jatkuvasti useammille kylmäaineille sopiviksi.
  Danfoss ja tukkukauppiaamme auttavat asentajia ja OEM-valmistajia tuotteiden valinnassa ja sovittamisessa. Toimitamme selkeitä ohjeita ja kerromme valintatyökaluista.

   

 • Haluatko lisätietoja?

  Ovatko tuotteemme mielestäsi mielenkiintoisia? Haluatko lisätietoja? Kerro meille mielipiteesi. Lähetä meille sähköpostia. Danfoss-asiantuntija vastaa viestiisi mahdollisimman pian.

   

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun